turbotaprolitnih@i.ua (380) 44 559-38-63, 229-54-61     
  • Українська
  • Русский
  • English
  • Чернігівська область

    Жов 2 , 2014 No Comment Програма «Місце зустрічі: Діалог» - 2014

    Назва організації

    Назва проекту

    Мета проекту

    Завдання проекту Сума в Євро Тривалість

    Чернігівський національний технологічний університет
    Скорик Тамара Володимірівна
    0462 724060, 0950143965
    tamskorik@yandex.ru м.Чернігів

     

     

     

    Сприяння соціальній інтеграції жертв націонал-соціалізму та тоталітарних режимів, інших людей літнього віку, що мешкають в м. Чернігові, до місцевої громади, розвиток  їх соціальних контактів й творчої активності, подолання соціальної ізольованості, а відтак, підвищення якості життя шляхом залучення в просвітницько-культурний та інформаційний простір відкритого університету.

    сприяння соціальній інтеграції жертв націонал-соціалізму та тоталітарних режимів, інших людей літнього віку, що мешкають в м. Чернігові, до місцевої громади, розвиток  їх соціальних контактів й творчої активності, подолання соціальної ізольованості, а відтак, підвищення якості життя шляхом залучення в просвітницько-культурний та інформаційний простір відкритого університету. Створення території міжпоколінного діалогу та обміну досвідом, що сприятиме розширенню світогляду літніх та молоді,  подоланню негативних стереотипів, визнанню життєвого досвіду і досягнень людей старшого покоління.

     

    1. Впровадження освітніх програм;
    2. Проведення клубної роботи;
    3. Організація святкових заходів;
    4. Навчання волонтерів догляду за немобільними та мало мобільними та організація відвідування їх вдома («Візити уваги»);
    5. Проведення  музично-літературної вітальні;
    6. Соціальний туризм;
    7. Зелений туризм;
    8. Підготовка методичних матеріалів по роботі з людьми літнього віку (методичний посібник: «Інноваційні форми соціальної роботи з людьми похилого віку: досвід реалізації проекту»)

     

     

     

    12 000

    18 місяців